medjimurjepress@gmail.com

Telefonska sjednica Vlade

Vlada je danas, 11. travnja 2019godine, održala telefonsku sjednicu na kojoj je dana prethodna suglasnost predstavniku Vlade Republike Hrvatske  za  prihvaćanje amandmana Kluba zastupnika Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i Kluba zastupnika Hrvatske demokratske zajednice od 9. travnja 2019. na Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama zakona o prostornom uređenju, s Konačnim prijedlogom zakona, hitni postupak, prvo i drugo čitanje, P.Z. br. 623, na članke 17., 20. i 28.

Vlada je također dala prethodnu suglasnost predstavniku Vlade Republike Hrvatske za prihvaćanje amandmana Kluba zastupnika Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i Kluba zastupnika Hrvatske demokratske zajednice danih na Konačni prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o gradnji, hitni postupak, prvo i drugo čitanje, P.Z. br. 624, na članak 38.

Također, donesena je odluka o izmjeni Odluke o raspisivanju izbora za članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave vezano uz Općinu Cestica. (Narodne novine, broj 32/19).

(PressVlada)

Foto: scena.hr

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*