Zahvala i poziv Ovršnog ustanka Međimurje

Udruga Ovršni ustanak i Ovršni ustanak Međimurje zahvaljuju svim županijskim vijećnicima koji su glasali za osnivanje fonda od 150.000 kuna za ovršene, blokirane i deložirane građane, kako bismo mogli pomoći onima kojima prijeti deložacija iz jedine nekretnine. Moramo napomenuti kako su protiv bili vijećnici HDZ-a (što i nije čudno s obzirom da je njihova vlada započela i do danas podržava ovršni teror) te tri vijećnika stranke Živi zida.

Svi znamo da su u Sabor stigli pozivajući se na ovršene, blokirane i deložirane građane te ovakav potez nismo očekivali. No politička kompromitacija i gaženje preko onih koji su dali glas i povjerenje u Hrvatskoj više nisu iznimka, već pravilo. Ovršni nastavlja svoju borbu za sve žrtve ovršne mafije!

ŽUTI PRSLUCI

Udruga Ovršni ustanak Međimurje staje uz Žute prsluke Hrvatska. Čekamo vas u subotu od 12.00 sati “pod vurom” u Čakovcu. Ne želimo da se rade ikakvi neredi, već mirnim putem iskažimo nezadovoljstvo te podržimo Žute prsluke Zagreb. Naše zahtjeve treba čuti vlada u Zagrebu te pozivamo i naše medije da to prenesu u Zagreb. Ponesite sa sobom žute prsluke. Narod je vlast, vlast proizlazi iz naroda! Vrijeme je! Nekolicina nas dolazi u Zagreb.

Koordinator Ovršnog ustanka za Međimurje Darko Sopić

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*