Zajedničko priopćenje udruge Ovršni ustanak Međimurje i GKP ČAKOM d.o.o.

POZIV BLOKIRANIM DUŽNICIMA GKP ČAKOM d.o.o.

Dopredsjednik udruge Ovršni ustanak Radovan Preložnjak održao je jučer (04.02.2019.g.) radni sastanak sa direktoricom GKP ČAKOM d.o.o. iz Mihovljana Snježanom Tkalčec Avirović.

Radovan Preložnjak upoznao je direktoricu GKP ČAKOM d.o.o. da im se obraćaju mnogobrojnim blokirani potrošači, dužnici GKP ČAKOM d.o.o., koji dobivaju pozive iz FINE da se izjasne jesu li suglasni sa provođenjem jednostavnog postupka stečaja potrošača nad njihovom imovinom. Zamolio je da GKP ČAKOM d.o.o. kao vjerovnik izađe u susret potrošačima i da se pokuša izbjeći provođenje jednostavnog postupka stečaja potrošača. Direktorica GKP ČAKOM d.o.o pokazala je spremnost da GKP ČAKOM d.o.o. sa svakim pojedinačnim blokiranim potrošačem nađe najpovoljnije rješenje.

Stoga GKP ČAKOM d.o.o. poziva svoje blokirane dužnike koji su primili pozive FINE za pokretanje stečaja, ali i sve druge dužnike, da dođu u Službu za opće, kadrovske i pravne poslove GKP ČAKOM d.o.o., da se u neposrednom kontaktu i razgovoru pokuša pronaći najpovoljnije rješenje za obje zainteresirane strane. 

Direktorica GKP ČAKOM d.o.o. naglasila je da je poslovna politika GKP ČAKOM d.o.o. takva da prijedloge za ovrhe protiv svojih neredovitih platiša GKP ČAKOM d.o.o. pokreće sam, kao ne bi, ionako prezaduženim korisnicima, stvarao dodatne visoke odvjetničke troškove. 


Udruga Ovršni ustanak Međimurje i GKP ČAKOM d.o.o.

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*