Završio Beerfest

IX. čakovečki Beerfest Sjever kroz dva je dana okupio najbolje regionalne craft pivovare i ljubitelje dobrog rocka, klope i vrhunske pive!
Dogma iz Beograda, Reketye iz Budimpešte, zagrebački Pulfer, Hotch Potch koji je i makedonsko pivo ujedno, splitski LAB Barba, ali i susjedi iz Varaždina obilježili su uz Lepe Dečke novo izdanje čakovečkog festivala craft piva.

Ponudu gastroužitaka nadopunili su Ljutomanija s umacima, Good Spirit likerima i Stari Hrast s pivskim kobasicama i američkim stilom hot dogova uz standardne vrhunske burgere i roštilj.  Za glazbu su bili “krivi” rokeri Gretta, Musaic i Wind Stain te duo Lucija Job i Hrvoje Funda.

Nekoliko tisuća litara pive pokazali su da Čakovec vapi za nezavisnim događajima, alternativnim oblicima druženja i neformalnim aktivnostima uz odličnu priču lokacije Starog Hrasta. Čakovečki Brico ponovo je imao izbor najbrade, a brada festivala po prvi puta otišla je u Mađarsku. G. Zoltan iz pivovare Reketye ima najljepšu bradu, a tretmanom kod brice ona je postala još i bolja! Idući festival očekuje nas na jesen, a Lepi Dečki su ponovo kao organizatori pokazali da su spremni za novosti, širenje priče i zanimljiv i alternativan način gastronomsko-rockerske zabave.
(Krešimir Biškup)
Photo: Darko Mareš
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*