Cijepljenje djece

Dana 7.lipnja 2018., u četvrtak s početkom u 17 h, održat će se predavanje u Maloj dvorani društvenog doma u Pribislavcu. Organizatori predavanja su Saša Rakić i Matija Ladić ispred “Kluba nezavisnih vijećnika Matija i Saša Zajedno Za Pribislavec“.

Tema predavanja će biti cijepljenje u dječjoj dobi. Gost predavač će biti liječnik pedijatar dr. Igor Šegović.

S obzirom da se u posljednje vrijeme puno polemizira oko cijepljenja djece te se stvara nepotrebna panika smatramo da su ovakva predavanja od izuzetne edukativne važnosti za našu sredinu i njezine ljude. Ujedno kruži puno dezinformacije pa smatramao da treba ljudima,mladim majkama i očevima te budućim roditeljima, pružiti relevantne i stručne podatke o samoj važnosti cijepljenja.

Zašto je cijepljenje važno, što nam ono donosi te koja je uloga cjepiva, pitanja su na koje će odgovoriti dr. Šegović. Isto tako, biti će i prikazan kalendar cijepljenja te koje se sve vrste cijepiva daju i koja je njihova uloga u razvoju zdravog djeteta, zdrave okoline i sprečavanja nastanka pojave nekih opasnih bolesti.
Pokušat ćemo objasniti i demistificirati razne teze o štetnosti cijepiva i štetnim posljedicama koje ona navodno ostavljaju i uzrokuju.
U sklopu predavanja sve posjetitelje očekuje i jedno malo iznenađenje 🙂

bacc. med. teh. Saša Rakić
Klub nezavisnih vijećnika Matija i Saša

Zajedno Za Pribislavec

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*