medjimurjepress@gmail.com

Javnozdravstvena akcija u subotu 4. svibnja u Čakovcu

Savjet za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurske županije i Koordinacija akcija „Prevencijom do zdravlja“ SDP-a na nacionalnoj razini organizira javnozdravstvenu akciju

u subotu 4.svibnja 2019. g. u vremenu od 9,30 do 12,00 sati

u zgradi Scheier na Trgu Republike u Čakovcu

U duhu socijaldemokracije, altruizma i humanizma i s ciljem i saznanjem da je zdravlje najveće bogatsvo, u vjeri da je prevencija najbitnija, širimo našu socijaldemokratsku ideju i predstavljamo SDP-ov program Nacionalne zdravstvene politike. Aktualna vlast je zdravstvo dovelo do kolapsa, liste čekanja su produžene, medicinske sestre i liječnici napuštaju Hrvatsku, korupcija raste, događa se tiha i sve glasnija privatizacija zdravstva i stoga je ovakav zdravstveni sustav neodrživ.

O navedenoj problematici bit će govora na tribini koja će se održati tijekom akcije, na katu zgrade Scheier od 10 do 11 sati.

Govorit će:

Saša Srića, dr.med., glavni koordinator Akcije „Prevencijom do zdravlja“ SDP-a

na nacionalnoj razini

Petar Brinar, dr.med., zamjenik glavnog koordinatora

Ujedno će se predstaviti najbolja lista za EU parlament za zdravu Hrvatsku i zaštitu naših nacionalnih interesa i socijaldemokratskih vrijednosti.

Liječnici i medicinsko osoblje bit će na raspolaganju za sva pitanja vezana uz očuvanje zdravlja i pravilne prehrane i pomoći vam savjetima, a tijekom akcije mjerit će se glukoza u krvi i krvni tlak.

Pridružite nam se i u ovoj akciji!

Savjet za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurja

Koordinacija akcije „Prevencijom do zdravlja“ SDP-a na nacionalnoj razini

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*