Međimurje požutio!

Žutim cvjetom protiv raka dojke

Županijske lige protiv raka Čakovec diljem Međimurja danas je prodavala narcise, cvijeta  simbola protiv raka dojke. Ovom, već sada tradicionalnom akcijom žele kod žena pobuditi svijest da redovno odlaze na mamografske preglede koji jamče rano otkrivanje bolesti i pravodobno liječenje.

Odaziv Međimuraca za kupnju narcisa i ove je godine bio je ogroman i još jednom dokazao senzibiliziranost na ovu bolest.

Narcise su se prodavatieu Kotoribi, u Prelogu na tržnici, u Maloj Subotici kod općine, u Palovcu, Svetom Križu i Donjem Pustakovcu, Sv. Jurju u Trnju, Donjem Hrašćanu, Držimurcu i Štefancu, na Belici kod Robne kuće, u Pribislavcu kod opskrbnog centra METSS i kod Konzuma, u Nedelišću kod općine, u Brezju i Lopatincu kod METSS-ovih dućana, u Dragoslavcu i Pleškovcu kod METSS-ovog dućana, u Murskom Središću kod Robne kuće, te u Domašincu i Gardinovcu kod Društvenog doma.

Novac prikupljen prodajom cvijeća koristiti će se za rehabilitaciju oboljelih žena i ostalih članova klubova koji djeluju unutar Lige, kako bi povratak u normalan život uz bolest bio što uspješniji, a kvaliteta života sačuvana.

I ovim putem zahvaljuju svim dobrim ljudima koji nesebično pomažu na bilo koji način!

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*