Međimurje Press
Zdravlje

Ove subote održava se “Krug povezanosti” za djecu i roditelje, “Sretan svijet” i gong kupka za odrasle

Kristina Gita Kavran, diplomirana životna i socijalna savjetnica, nastavlja s provođenjem terapijsko-zabavnih te relaksirajućih programa i radionica za djecu i odrasle.

U subotu, 15. travnja, u dvorani Livi plesnog centra, na adresi Ul. bana Josipa Jelačića 20A,  održat će autorski program “Krug povezanosti” za djecu i roditelje u 9 sati, terapijsko-zabavni program za djecu “Sretan svijet” od 11 sati, a uz navedeno održava i zvučnu gong kupku samo za odrasle od 18 sati.

Što je autorski program “Krug povezanosti”?

Interaktivni zvučno-terapijski autorski program Kristine Gite Kavran, MSc psihosocijalnog savjetovanja, “Krug povezanosti” namijenjen je za roditelje i djecu od 0 do 11 godina. U subotu, 15. travnja održat će se s početkom u 9 sati.

U programu za mlađu djecu naglasak je na razvijanju osjetila, smanjivanju utjecaja stresa, razvoju fine i grube motorike, jačanju i poticanju mentalnog, intelektualnog i emocionalnog razvoja, dok se uz navedeno sa starijom djecom radi i na povećanju fokusiranja i koncentracije te razumijevanju osjećaja i potreba. Izrazito je bitno da na ovom programu sudjeluje barem jedan od roditelja, s obzirom na to da se vježba na osjećaju povezanosti i osnažuje se međusobna konekcija.

Prijave za program su obavezne putem poziva na broj +385 99 517 5662.

Terapijsko-zabavni program “Sretan svijet”

“Sretan svijet” jedinstveni je i također autorski program, koji se inače može provoditi individualno i u grupi, a skrojen je prema svim dosadašnjim iskustvima i potrebama djece u radu, koji Kristina provodi više od 10 godina.

Cilj ovog programa je poticati razvoj samostalnog, odgovornog, kreativnog i sretnog djeteta, razvijanje vještina za lakše nošenje sa životnim izazovima. Osmišljen je s namjerom poticanja rasta i razvoja te utjecanja na jačanje mentalnih sposobnosti, emocionalne inteligencije, socijalnih i emocionalnih vještina.

Trenutačno je oformljena manja grupa djece od 4 do 11 godina, novonastala obitelj koja je uvijek spremna primiti nove članove.

Prijave za program su obavezne putem poziva na broj +385 99 517 5662.

Opustite se i doživite sve čari zvučne gong kupke

U poslijepodnevnim satima termin od 18 sati rezerviran je za opuštanje uz zvučnu gong kupku “Dišem život”. Taj program pruža priliku za doživljaj svih čari zvukoterapije, koja koristi određene frekvencije kako bi putem zakona rezonancije utjecala na svaku stanicu u tijelu i balansirala lijevu i desnu moždanu polutku.

Koristeći različite vrste gongova – instrumenata koji nude isto toliko zvučne raznolikosti koliko i estetske i kulturološke, postiže se jedinstveno osjetilno iskustvo u pronalasku mira i hirovitog spokoja.

Prijave za program su obavezne putem poziva na broj +385 99 517 5662.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja