Međimurje Press
Zdravlje

Priopćenje Županijske bolnice Čakovec!

Poštovani,

od prosinca 2021. godine započela je energetska obnova Županijske bolnice Čakovec koja obuhvaća radove na vanjskoj ovojnici, krovištu, stropovima, izvršit će se toplinska izolacija vanjskih zidova, automatizacija sustava za grijanje i hlađenje te se predviđa ušteda energije za grijanje oko 60%.

Sukladno provođenju EU projekta „Energetska obnova zgrade Županijske bolnice Čakovec na adresi I.G.Kovačića 1E, Čakovec“ ovim putem Vas obavještavamo kako je je neophodno bilo demolirati sve klime u Paviljonu 1. Ustanova će biti opskrbljena novim ekonomičnijim i energetski učinkovitijim sustavima ventilokonvektora.

Radovi su u tijeku i očekuje se da će biti okončani do kraja godine. Odjeli zahvaćeni energetskom obnovom trenutno kod ovih vrućina opremljeni su ventilatorima kako bi se olakšao boravak pacijenata i osoblja u našoj Ustanovi. Objekt Polikliničko – stacionarnog paviljona, Operacijski blok te Paviljon 3 klimatizirani su centralnim sustavima i u funkciji su. S obzirom na trenutne visoke temperature molimo pacijente, obitelji i djelatnike naše Ustanove za razumijevanje.

Napominjemo, kako se trudimo i poduzimamo određene mjere da bi boravak u našoj Ustanovi bio što ugodniji i kvalitetniji, a sve s ciljem što većeg zadovoljstva pacijenata i boljih uvjeta rada naših djelatnika.

U sklopu kompleksa smještene su zgrade povezane hodnikom od kojih su predmet obnove zgrada:

  • Paviljona 1
  • Zgrade servisno – opskrbnog centra
  • Spojnog hodnika
  • Paviljona 2

Također, nadamo se što ranijem završetku projekta kojem je cilj energetskom obnovom zgrade pružiti ugodniji, kvalitetniji te zdraviji prostor za rad i boravak za naše pacijente i zaposlenike Županijske bolnice Čakovec.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

S poštovanjem,

Pomoćnik ravnatelja za kvalitetu            Ravnatelj
Sven Pal, dr.med.spec. dječje kirurgije  Igor Šegović,dr.med.spec.pedijatrije,subspec. pedijatrijske gastroenterologije

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja