medjimurjepress@gmail.com

Staračke pjege

Staračke pjege ili smeđe mrlje na koži nisu zastrašujuće niti predstavljaju neki zdravstveni problem, ali mogu smanjiti samopouzdanje kod ljudi. Najčešće se ove fleke pojavljuju na licu, rukama i ramenima te nogama a tijekom godina njihov broj se konstantno povećava.

U nastavku ćemo vam predstaviti jedan vrlo jednostavan, ali učinkovit prirodni preparat koji će vam pomoći da se oslobodite tih fleka i vaša koža će izgledati ljepše i mlađe.

Potrebna su vam samo dva sastojka koja ćete pomiješati i primijeniti na zahvaćena područja. U pitanju su svježi luk i ocat. Sok od svježeg luka se odavno koristi za liječenje ožiljaka i drugih problema sa kožom zbog toga što sadrži antioksidante koji štite kožu.

Ocat, ili jabučni ocat u sebi ima hidrokiseline koje eliminiraju mrtve stanice kože, a u kombinaciji sa lukom može učiniti čuda za vašu kožu.

Priprema:

Uzmite svježi luk i isjeckajte ga na kockice. a zatim ga stavite u blender i dobro ga izmiksajte. Nakon toga dodajte ocat, pomješajte dobro dok ne dobijete glatku smjesu.

Uzmite pamučnu vatu i potopite u smjesu, a zatim nanesite na dijelove kože gdje se nalaze smeđe mrlje. Ovaj tretman radite svaki dan nekih mjesec dana.

Prvi učinci vidljivi su nakon sedam dana, ali nastavite dalje sve dok se u potpunosti ne riješite staračkih pjega.

(Izvor: megagiga.info)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Leave a Reply

*