Svjetski dan šećerne bolesti

Savjet za zdravstvo SDP-a Međimurske županije povodom Svjetskog dana šećerne bolesti koji se svake godine obilježava 14.studenog, organizira mjerenje glukoze u krvi i krvnog tlaka, uz savjete medicinskog osoblja i stručno predavanje

u utorak 14. studenog 2017. g. u vremenu od 15:30 do 17:30 sati u zgradi Scheier u Čakovcu

Predavanje na temu „Koronarna bolest i dijabetes“ održat će Branko Ostrički, dr.med., spec.interne medicine, supspec.kardiolog, iz Županijske bolnice Čakovec, od 16:30 sati. 

Prevencija je prvi i najvažniji korak u očuvanju zdravlja. Sprječavanje, rano otkrivanje i ispravno liječenje šećerne bolesti smanjuju rizik od komplikacija šećerne bolesti, povišenog krvnog tlaka, srčanožilnih i drugih bolesti.

Redovitom kontrolom i odgovornim ponašanjem prema sebi i svojem zdravlju pridonosimo kvaliteti života pojedinca, njegove obitelji i društva u cjelini.

Liječnici i medicinsko osoblje bit će na raspolaganju za sva pitanja vezana uz očuvanje zdravlja i pravilnu prehranu i pomoći vam savjetima.

Pridružite nam se u ovoj akciji i provjerite koliko ste zdravi. Naučite nešto novo o povezanosti srčanožilnih bolesti i dijebetesa (šećerne bolesti).

Predsjednica  Savjeta za zdravstvo

Andreja Marić, dr.med.

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*