medjimurjepress@gmail.com

Zlatne ruke u zlatnim godinama

Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe u Čakovcu predstavili unikatne radove

U Domu za starije i nemoćne osobe u Čakovcu otvorena je Božićna izložba ručnih radova. Tradicija je to kojom korisnici doma potvrđuju da godine nisu prepreka kreativnosti, ali i da im je predbožićno vrijeme, vrijeme darivanja i ljubavi, najveća inspiracija u radu. Ravnateljica Štefica Martinez pohvalila ih je što su i ovoga puta uspješno savladali tehnike izrade te zaključila kako na ovaj način predstavljaju ustanovu u najboljem svjetlu, potvrđujući da u njoj vlada mir, sreća i zadovoljstvo.

Unikatne radove razgledao je župan Međimurske županije Matija Posavec te korisnicima zaželio puno ljubavi, zdravlja i sretnih trenutaka u najljepše doba godine, dok je pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Tošić-Grlač izrazila zadovoljstvo što su radne terapije korisnika uspješne, a rukotvorine iz godine u godinu sve ljepše i preciznije izrađene. U predblagdanskom raspoloženju bili su i predsjednik Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne osobe u Čakovcu Zvonko Golub, osoblje i brojni korisnici doma.

Budući da je Dom za starije i nemoćne osobe u Čakovcu u procesu energetske obnove, već iduće godine njegovi korisnici i djelatnici boravit će u kvalitetnijoj, ljepšoj i ugodnijoj verziji Doma koji će nakon više od 40 godina biti obnovljen u vanjskom i unutarnjem dijelu.

UO za poslove župana

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*