Branimir Bunjac na sjednici Skupštine Međimurske županije

U jednom od intenzivnijih dnevnih redova dosad, koji je uslijed mnogobrojnih izvješća sadržavao 31 točku, vijećnici Skupštine Međimurske županije u tek nešto više od 2 sata zasjedanja zaokružili su svoj četverogodišnji mandat.

Zanimljivo je da je na posljednju sjednicu u ovom sazivu stigao i saborski zastupnik, i kandidat za župana ispred Živog zida, Branimir Bunjac.

Među posljednjim usvojenim odlukama su  godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna za 2016. godinu, izvješće o radu župana za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2016., prijedlozi za dodjelu nagrade Zrinski i nagrade za životno djelo, prijedlog plana nabave za 2017., dana je suglasnost za potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte Rekonstrukcije i opremanja dnevne bolnice i kirurgije te Rekonstrukcije i revitalizacije fortifikacije Starog Grada Čakovec u Muzej nematerijalne baštine, zatim usvojen prijedlog odluke o dodjeli jednokratne financijske potpore redovnim studentima, pa i onaj o raspisivanju Javnog poziva za iskaz interesa za kupnju nekretnina na području gospodarske zone „Poslovni park Međimurje“, a  usvojena su i izvješća o radu ustanova i službi, njih ukupno 11.

(mp)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*