medjimurjepress@gmail.com

Danas potpisan ugovor, a sutra kreće obnova hola Graditeljske škole u Čakovcu

Još jedan projekt u obrazovanju osnivača Međimurske županije kreće već sutra, 31.srpnja i to rekonstrukcijom hola Graditeljske škole i obnovi ulaza.

Vrijednost radova je 953.000 kuna i uvod je to u energetsku obnovu zgrade stare 40 godina u vrijednosti 7,5 milijuna kuna, rekao je ravnatelj škole Zvonko Ladić na današnjoj prigodnoj konferenciji za novinare prilikom potpisivanja ugovora s izvođačem radova.

Napomenimo da je Međimurska županija osigurala za rekonstrukciju hola 600.000 kuna, dok ostatak pokriva škola svojim sredstvima. Graditeljska škola kao najveći školski kompleks u Međimurju ima 572 učenika i 134 zaposlenika.

Župan Matija Posavec naglasio je da nakon Učeničkog doma i ove adaptacije hola kao preduvjeta za energetsku obnovu cijele škole, zaokružena cjelina adaptacije Tehničke škole, školskih radionica u vijednosti preko 15 milijuna kuna. Sve je to nastavak za naš glavni projekt, a to je Centar kompetentnosti strojarstva koji će biti u sklopu Tehničke škole koji vrijedi 50 milijuna kuna, napomenuo je župan.

Kako smo čuli na pressici, razmišlja se i o sanaciji sportske dvorane, najveće u Međimurskoj županiji, koja dolazi na red nakon završetka svih nabrojanih projekata.

(rd)

 

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*