medjimurjepress@gmail.com

Dodijeljeni ugovori za programe/projekte poljoprivrednih udruga Međimurske županije u 2020.

Danas je u multimedijalnoj dvorani zgrade Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje župan Međimurske županije Matija Posavec uručio ugovore o dodijeli financijskih sredstava za programe/projekte poljoprivrednih udruga Međimurske županije u 2020. godini. Uz njega dobitnicima je čestitao i zamjenik župana Josip Grivec.

Tom prilikom pročelnik Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Darko Radanović mag.inf. izrazio je zadovoljstvo dodjelom financijskih sredstava međimurskim udrugama s područja poljoprivreda, lovstva i šumarstva. Natječaj je bio otvoren 3. ožujka sve do do 1. lipnja. Ukupno rezervirana sredstva iz Proračuna županije su 600.000 kuna i dobro je što ih nismo smanjili zbog pandemije koronavirusa. Današnji ugovori tako financijski pomažu rad 28 udruga s ukupnim iznosom od 230.000 kuna. To nisu sva sredstva predviđena za ovu godinu, a isplatu udruge mogu očekivati u roku do 60 dana.

U ime svi potpisnika ugovora zahvalio se pčelar Željko Trupković naglasivši veliku pomoć koju udrugama u ovo krizno vrijeme pruža Međimurska županija i župan Matija Posavec te Ljubomir Grgec.

(r)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*