Fantastičan i nezaboravan prijem za Miss Međimurja u Belici

NAČELNIK OPĆINE BELICA ODUŠEVLJEN LJEPOTOM MISS MEĐIMURJA

Preko 50 beličkih proizvođača merkatilnog krumpira dočekalo je danas Miss Međimurja Valentinu Brzuhalski za koju je načelnik općine Zvonimir Taradi sa svojim suradnicima priredio prijem provodom nedavnog osvajanja ove prestižne titule.

Bilo je to jedno od najljepših i najugodnijih iznenađenja u dugoj 26-godišnjoj povijesti izbora ovog izbora u Međimurju. Da se Beličanci ponose najljepšom djevojkom Međimurja mogli smo vidjeti na svakom koraku. Na kraju krajeva, Valentina će i predstavljati Međimursku županiju na finalnom izboru Miss Hrvatske u Čakovcu.

Nakon fotografiranja pored simbola Belice – spomenika krumpiru i upućenog aplauza, domaćin je poveo svoju gošću u nove općinske prostorije, a koja je stigla u pratnji majke i mlađe sestre. Dočekale su je i zamjenica načelnika Općine Belica Marija Preskavec, vijećnice Vanja Juras i Dragica Čurin.

U neposrednom i srdačnom razgovoru, načelnik Zvonimir Taradi naglasio je kako je odavno znao da su Beličanke najljepše i da će se od sada Belica prepoznavati ne samo po krumpiru nego i ljepoti. Uputio je nekoliko savjeta Valentini, poželio da dostojno prezentira općinu, ali i Međimursku županiju te joj poželio puno uspjeha.Uručio joj je tom prilikom umjetničku sliku crkve u Belici, nekoliko korisnih poklona za pripreme na koje kreće zajedno s ostalim djevojkama Hrvatske u Knin te poveću novčanu nagradu sponzora koji su time iskazali vjeru u njen uspjeh. (Dodlek Agro iz Belice, Međimurje Metali d.o.o. Mala Subotica, Bat d.o.o. Čakovec, Metal Product d.o.o. Belica, Zec d.o.o. Belica, InterAgrico d.o.o. Čakovec, Bepak d.o.o. Čakovec, Općina Belica).

Valentina, vidno uzbuđena, naglasila je kako ni u snu nije očekivala takav prijem i od srca zahvalila cijeloj ekipi Općine Belica na trudu i prijemu kojeg nikad neće zaboraviti. Rekla je kako joj je žao što joj je tata na radu u Njemačkoj i što nije mogao zajedno s njom doživjeti ovaj susret.

Ponosni smo na tebe i zdušno ćemo navijati za što viši plasman u finalu, na kraju je poručio načelnik Zvonimir Taradi.

(rd)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*