medjimurjepress@gmail.com

Glasaj za najbolji EU projekt u Hrvatskoj 2020.

Hrvatska zajednica županija u suradnji s Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj, Jutarnjim listom i portalom zupan.hr provodi Izbor za najuspješnije EU projekte u Republici Hrvatskoj s ciljem povećanja razine osviještenosti građana o dosadašnjem uspješnom korištenju sredstava EU i predstavljanja brojnih uspješnih lokalnih EU projekata.

Trenutno je u provedbi drugi krug izbora koji traje do 1. listopada, a žiri bira pobjednike u četiri kategorijeDoprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, Doprinos prekograničnoj suradnji, Doprinos znanosti i inovacijama te Doprinos poduzetništvu. 

Podržite svojim glasom projekt Međimurske županije – Uspostava kratkih opskrbnih lanaca i konkurentnog poljoprivrednog sektora u prekograničnom području kroz institucionalnu suradnju (AgriShort) koji se natječe u kategoriji Doprinos prekograničnoj suradnji

Svi projekti koji su ušli u drugi krug predstavljeni su javnosti kroz web platformu Jutarnjeg lista: https://novac.jutarnji.hr/euprojekt2020/glasaj-za-najbolji-eu-projekt-u-hrvatskoj-2020/10480777/ i omogućeno je online glasovanje.

Pobjedniku će se dodijeliti posebna nagrada u kategoriji Najuspješniji EU projekt prema izboru javnosti.

(mž)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*