medjimurjepress@gmail.com

Izaslanstvo Ministarstva zdravlja u ŽB Čakovec

U službenom posjetu, Županijskoj bolnici Čakovec bili su državni tajnik prim. Željko Plazonić, dr.med. i pomoćnica ministra zdravstva dr.sc. Ružica Palić Kramarić, dr.med., kako bi se upoznali s načinom rada i funkcioniranja Županijske bolnice Čakovec, kao i da im se prezentira rad intervencijske kardiologije. 

U sklopu posjeta održan je radni sastanak na kojem su sudjelovali predstavnici Županijske bolnice Čakovec, ravnatelj Robert Grudić, dr.med., zamjenica ravnatelja i pomoćnica za kvalitetu  dr.sc. Sandra Oslaković, dr.med., pomoćnik ravnatelja za sestrinstvo Nenad Škvorc, mag.med.techn., pročelnica Službe internističkih djelatnosti Andreja Marić, dr.med., voditelj interventne kardiologije Branko Ostrički, dr.med., kao i predstavnici Ministarstva zdravstva državni tajnik prim. Željko Plazonić, dr.med. i pomoćnica ministra zdravstva dr.sc. Ružica Palić Kramarić, dr.med.

Na sastanku je razgovarano o trenutnoj financijskoj situaciji Županijske bolnice Čakovec, planovima za razvoj koji uključuju ulaganje u dnevne bolnice/jednodnevne kirurgije Županijske bolnice Čakovec, kao i planovima za daljnji razvoj intervencijske kardiologije.

Nakon sastanka gosti su obišli Bolnicu te im je predstavljen rad intervencijske kardiologije, koja predstavlja regionalni centar “Sjeverne regije” u liječenju infarkta miokarda.

Predstavnici Ministarstva zdravstva bili su izrazito zadovoljni viđenim kao i kvalitetom pružanja zdravstvene zaštite svim korisnicima Županijske bolnice Čakovec te su ponudili Bolnici sudjelovanje u budućim projektima razvoja kvalitete bolničkog sustava.

(Lana Križarić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*