medjimurjepress@gmail.com

Međimurske vode d.o.o. uključile se u projekt Međimurje-Europska regija sporta 2022.

U sjedištu tvrtke Međimurske vode d.o.o. danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja Sporazuma o suradnji u okviru projekta Međimurje – Europska regija sporta 2022.

Sporazum su potpisati župan Međimurske županije Matija Posavec, direktor tvrtke Međimurske vode d.o.o. Vladimir Topolnjak i predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije Mato Kljajić.

Međimurske vode prepoznate su u privlačenju europskih i nacionalnih sredstava, ali i kao okosnica zdravlja putem najzdravijeg pića, vode. Upravo uz sport vidimo poveznicu zdravlja, rekao vodeći čovjek Međimurskih voda uključujući se u ovaj značajan projekt svih generacija.

Prva hrvatska regija koja je dobila titulu Europske regije sporta za 2022.godinu, došla je u pravom trenutku kada se bliži kraj pandemije. U narednoj, vjerojatno normalnoj godini, omogućit će nam osiguranje brojnih sadržaja u sklopu ovog projekta. Već ove godine planiraju se brojna sportska događanja, posebno u ljeto koja će okupiti građane svih dobnih skupina, dok već  tijekom lipnja pripremamo i veliku manifestaciju u sklopu Festivala sportske rekreacije osoba s invaliditetom. Međimurska županija nastoji  da se stvore svi preduvjeti za bavljenjem sportom kao preduvjetom zdravog života – rekao je tom prilikom župan Posavec.

Potpisani ugovor nosi vrijednost od 100.000 kuna.

(r)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*