Novi Dom zdravlja Čakovec u funkciji od ožujka 2019.

U novoj zgradi Doma zdravlja biti će smješteno 35 ambulanti i ordinacija iz primarne zdravstvene zaštite u kojima će raditi liječnici obiteljske medicine, pedijatri, ginekolozi i stomatolozi.

U ravnateljstvu Doma zdravlja Čakovec, ravnatelj Doma zdravlja Čakovec dr.med. Branko Vrčić i direktor Sobočan interijera d.o.o. Franjo Sobočan, uz nazočnost župana Međimurske županije Matije Posavca i pročelnice Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Međimurske županije Sonje Tošić Grlač, potpisali su ugovor za opremanje namještajem novoizgrađene zgrade Doma zdravlja Čakovec.

Branko Vrčić naglasio je tom prilikom da će se već tijekom veljače opremati novoizgrađena zgrada Doma zdravlja u Čakovcu u vrijednosti od 938.000,00 kuna plus PDV. Franjo Sobočan istaknuo je da je njegova firma, a koja stječe znanja i iskustva na svjetskom tržištu, pobijedila u javnom natječaju konkurencije 7 ponuđača i obećao kako će u kratkom roku od svega 25 dana izvršiti ugovoren posao, na zadovoljstvo naručitelja. Sonja Tošić Grlač o koncesionarstvu i novom Zakon o zdravstvenoj skrbi. Matija Posavec rekao je kako je ovaj čin potpisivanja završni korak u najvećem  ulaganju u primarnu zdravstvenu zaštitu od kad je Međimurske županije. Objedinjavanje je to niza dislociranih ambulanti u jedan centar. Spomenuo je da ovaj projekt izgradnje vrijedi 40 milijuna kuna i kao takav pružit će Međimurcima prvorazrednu kvalitetu zdravstvene skrbi, najbolju u državi.

Nakon potpisivanja ugovora, krenulo se u obilazak velebnog objekta koji ima 5350 kvadratnih metara.

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*