Međimurje Press
Županija

Novi svećenici u Međimurskoj županiji

Varaždinski biskup, mons. Bože Radoš, donio je odluku o novim imenovanjima, premještajima i razrješenju svećenika na području Varaždinske biskupije

Vlč. dr. sc. Hrvoje Damiš razrješuje se službe župnog vikara u Župi sv. Jakoba Starijeg apostola u Prelogu i imenuje se biskupijskim povjerenikom za pastoral studenata i župnim upraviteljem u Župi Majke Božje Snježne u Trnovcu. Vlč. Josip Hadrović razrješuje se službe župnika u Župi Majke Božje Snježne u Trnovcu i imenuje se na daljnji mandat biskupijskim ekonomom.

Vlč. Karlo Kruljac razrješuje se službe župnog vikara u Župi sv. Vida mučenika u Pitomači i imenuje se župnim vikarom u Župi sv. Jakoba Starijeg apostola u Prelogu.

Vlč. Pavao Markač razrješuje se službe župnika u Župi Uznesenja BDM u Svetoj Mariji i umirovljuje.

Vlč. Nikola Markušić, razrješuje se službe župnika u Župi sv. Josipa u Novom Virju i imenuje se župnikom u Župi Majke Božje Fatimske u Orehovici i biskupijskim povjerenikom za pastoral Roma.

Vlč. Mario Rukelj razrješuje se službe župnika u Župi sv. Fabijana i Sebastijana mučenika u Oštricama i imenuje se župnikom Uznesenja BDM u Belici.

Vlč. Leonardo Šardi imenuje se župnim upraviteljem u Župi Uznesenja BDM u Svetoj Mariji.

Vlč. mr. sc. Stjepan Šoštarić razrješuje se službe župnika u Župi Uznesenja BDM u Belici i imenuje se župnikom u Župi Sveta tri kralja u Goli i župnim upraviteljem u Župi Presvetog Trojstva u Ždali.

Fra Anđelko Rakhel, OFM, na prijedlog mjerodavnog poglavara, razrješuje se službe župnog vikara u Župi sv. Nikole biskupa u Čakovcu i imenuje se pastoralnim suradnikom u istoimenoj Župi.

Fra Željko Železnjak, OFM, na prijedlog mjerodavnog poglavara, razrješuje se službe župnika u Župi sv. Nikole biskupa u Čakovcu i imenuje se župnim vikarom u istoimenoj Župi.

Fra Josip Župan, OFM, na prijedlog mjerodavnog poglavara, razrješuje se službe župnog vikara u Župi sv. Nikole biskupa u Čakovcu i imenuje se župnikom u istoimenoj Župi.

(mp)

 

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja