medjimurjepress@gmail.com

Odgovor HEP Elektre d.o.o. na vijećničko pitanje Željka Pavlica

Nakon pitanja vijećnika Skupštine Međimurske županije o zakinutosti građana Međimurja da svoje račune i reklamacije rješavaju na šalteru HEP-a u Čakovcu, stigao je i odgovor Hrvatske elektroprivrede. Upit i odgovor donosimo u cijelosti te komentar vijećnika na dospjeli odgovor.

ODGOVOR

Komentar vijećnika MDSa Željka Pavlica:

“Iz odgovora je  vidljivo da, zapravo, veiki dio građana Republike Hrvatske ima priliku osobno rješavatimoguće probleme u poslovanju sa HEP Elektrom. Naime u odgovoru Elektre jasno piše da su u gradovima  Međimurskoj županiji otvori šalter, čime bi se naši građani, potrošači u svojim pravima izjednačili sa ostalima u Hrvatskoj. 

Nadalje, i u ovom odgovoru Elektra ističe da od svojih kupaca ne očekuje rješavanje svojih zahtjeva osobnim dolaskom, ali to očito zahtijevaju korištenja mreža u građanstvu, logičnije bi bilo da se šalteri otvaraju u krajevima Hrvatske gdje je ta mreža nedostupnija, a broj građana koji je koriste manji.

Zbog svega toga i dalje tražimo da se omoguči i građanima, potrošačima iz Međimurske županije korištenje usluga Elektre kao i u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu.”

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*