medjimurjepress@gmail.com

320 učenika u Općine Pribislavec i njihovi nastavnici jedva čekaju početak nove školske godine u novoj školskoj zgradi

Kako smo ranije obavijestili, obilježavanje Dana Općine Pribislavec zbog epidemioloških prilika ove godine je otkazano, ali zato, sva pažnja usmjerena je početku nove školske godine i puštanja u opticaj velebne dugoočekivane nove školske zgrade na jugu Pribislavca za 320 učenika. U završnoj su fazi ovih dana opremanje učionica s namještajem i ostalom opremom kako bi se od prvog dana osigurao nesmetan rad.

RADOVI U TIJEKU

Uz rekonstrukciju dvorane NK Poleta, intenzivno se izvode radovi na II fazi prometnice prema školi, tu je uređenje pješačke staze s rasvjetom i telefonskom mrežom, a uskoro će Pribislavec kompletno dobiti i WI-FI pojasnu mrežu. Radi se i na komunalnim poslovima, od krčenja poljskih puteva od raslinja, do asfaltiranja produžetka ulice Matije Gupca.

Iako je općinski Proračun smanjen za 30% i to prvenstveno s stavke poreza na dohodak, podosta započetih projekata na neki način usporeno je s realizacijom s posljedicom produljenje rokova izvršenja.

NEZAOBILAZNO PITANJE

Nestanak novca iz županijske kase, čime je dobrano usporen razvoj općine i načelnica Višnja Ivačić  i pročelnik JUO Ivica Špikić nerado komentiraju,. Načelnica Višnja Ivačić jasno naznačuje kako sada sve pada na njena leđa i iskreno osjeća odgovornost, ali vjeruje u institucije države koje temeljito rade svoj posao do konačnog suda i razloga otuđenja novaca od strane bivše djelatnice.

(r)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*