Božićni prijem za studente Općine Goričan

Blagdansko ozračje bilo je povod načelniku općine Goričan Mariju Mohariću za prijem svih studenata iz Goričana.

28.12.2017. godine okupio je većinu studenata od ukupno 55. Uz pozdrave i čestitke zahvalio se svima na dolasku te istaknuo kako će ovo okupljanje nadalje postati tradicionalno. U svojem obraćanju studentima, informirao je o lokalnoj samoupravi, aktualnim i budućim projektima. Također, izrazio je svoju podršku svima koji su se odlučili na put visokog obrazovanja te istaknuo da im svojim iskustvom i znanjem u lokalnoj upravi i šire stoji na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći.Studente su  pozdravili i vlč. Josip Drvoderić koji je svima uputio čestitku za Božić i Novu 2018. godinu te predsjednik Općinskog vijeća Stjepan Ribarić.

Nakon predstavljanja svakog od studenata o svojem predmetu studiranja, podijeljeni su božićni pokloni-božićnica u iznosu od 350 kuna za svakog studenta.

Općina Goričan je ovim darivanjem zaokružila 2017. godinu poklonima za sve uzraste. Naime, proteklih dana podijelila je poklon bonove za 75 potrebitih umirovljenika u iznosu od 120 kuna, teško pokretnim mještanima Goričana u kuću je donijeto 35 poklon paketa, a učenicima nižih razreda osnovne škole  i mališanima dječjeg vrtića, njih ukupno 165, dobilo je od Djeda Božićnjaka poklon paketić nakon kazališne predstave kazališne družine Pinklec.

(Anamarija Krčmar)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*