Drugi po redu Božićno-novogodišnji koncert održan u Selnici

Do posljednjeg ispunjenog mjesta žitelji Općine Selnica i njihovi gosti, uživali su sinoć na  velikom Božićno-novogodišnjem koncertu u tamošnjoj sportskoj dvorani. Nešto više od dva sata pjevalo se u božićne pjesme, oduševljavalo nastupima mlađih i starijih mažoret timova, plesnih dvojaca, KUD-a Selnica, Tamburaškog orkestra, folkloraša, Crkvenog zbora Sveti Marko, ali i zvijezda večeri Mirka Švende Žige i operne dive Antonelle Malis.

Agilni načelnik općine Ervin Vičević uz pokretanje niza projekata pokazao se i kao odličan organizator, ali i pjevač u duetu s Antonellom Malis i Žigom, uz ovacije gledališta. Na kraju svim je poželio uspješniju nastupajuću godinu, uz obećanje da će se ova općina još više afimirati uz brojne razvojne investicije. Lijepi i ugodni trenuci večeri bili su kada je Žiga uz interakciju s publikom otpjevao selničku himnu.

Bila je to istinska večer ljubavi, pjesme i radosti s kojom Selničani ulaze u Novu 2019. godinu, autohtona, bez šunda i kića, onako istinski tradicionalno domaća.

(rd)

Foto:Robert Giterman

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*