Međimurje Press
Općine

[KOTORIBA] Biciklijada pod nazivom „MURA-DRAVA BAJK TOUR“!

U sklopu projekta „Međimurje – Europska regija sporta 2022“ zajednica donjemeđimurskih općina Donja Dubrava, Donji Vidovec, Kotoriba i Sveta Marija, u suradnji s Međimurskom županijom i Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije organizira prvu rekreativnu biciklijadu pod nazivom „MURA-DRAVA BAJK TOUR“.

Biciklijada će se održati u subotu 25. lipnja 2022. godine, sa startom u 10 sati. Okupljalište, a ujedno i polazište bit će ispred Općine Sveta Marija, odakle se kreće prema Donjem Mihaljevcu, nastavlja se prema Donjoj Dubravi, pa nadalje prema Kotoribi i na kraju prema Donjem Vidovcu, s finalnom destinacijom u Hotelu Golf gdje će svi sudionici dobiti besplatnu okrijepu, dok će svaka općina na organiziranom stajalištu sudionicima biciklijade osigurati osvježenje. Punkt u Kotoribi bit će na mjesnoj tržnici.

Dužina cijele rute biciklijade je 23 kilometra (od polazišta do finalne destinacije), sudjelovanje je besplatno i na dobrovoljnoj bazi, a svaki sudionik koji prođe cijelu dionicu dobiti će prigodnu nagradu. Sudionici se u biciklijadu mogu uključiti i na općinskim stajalištima.

Cilj biciklijade je kroz tjelesnu aktivnost povezati donjemeđimurske općine, koje su već povezane dvjema rijekama te ujedno povećati svijest o zdravim životnim navikama i dobrobitima rekreacije po ljudsko zdravlje, kao i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

Pozivamo sve mještane navedenih općina, rekreativce i sportaše da nam se pridruže na MURA-DRAVA BAJK TOURU!

(o.k.)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja