Obilježen Dan mjesta Čehovec

Prošle je godine, 26. listopada 2017. godine, u Čehovcu održana svečanost kojom je obilježen završetak brojnih radova na području Čehovca. Tako je obilježen završetak radova na izgradnji sanitarne i oborinske kanalizacije te radova na rekonstrukciji i modernizaciji prometnica i izgradnji pješačko – biciklističkih staza kroz mjesto Čehovec.

Uz sve nabrojeno postavljana je LED rasvjeta u većem dijelu Čehovca, uveden je širokopojasni internet te je u mjesto Čehovec uloženo više od 15 milijuna kuna. Čehovec je tim ulaganjima postao jedno od najljepše uređenih mjesta u Međimurskoj županiji.

Mjesni odbor Čehovec tako je prošle godine odlučio, da se ovaj datum obilježava kao Dan mjesta Čehovec. Ove je godine Dan mjesta Čehovec obilježen u subotu, 27. listopada 2018. godine. Prije svete mise, koju je u kapeli sv. Roka predvodio župnik Darko Kelemenić, obiđeni su završeni radovi na uređenju mjesta u prošlih nekoliko mjeseci: novoasfaltirani dio Nove ulice u Čehovcu, novopostavljena ograda oko dječjeg igrališta te kapela sv. Roka u Čehovcu, gdje je adaptirano kompletno krovište. (ž)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*