medjimurjepress@gmail.com

Općina Selnica počela s dodjelom javnih priznanja

MEĐU PRVIMA PRIZNANJE JE PRIMILA DRAGICA KARLOVČEC

Prije par godina Dragica Karlovčec preuzela je vođenje Podružnice udruge umirovljenika u Selnici. Od samog starta uložila je svoj maksimalne napore u povećanja broja članstva., ali i organizirala mnogobrojne aktivnosti te postavila je nove standarde rada udruge na zadovoljstvo i dobrobit umirovljenika.
Plodonosna suradnja s Općinom Selnica posebno pokazala kod oživljavanja društvenog doma u Donjem Koncovčaku koji je postao športski centar Selnice, gdje se umirovljenici sastaju jednom tjedno,  druže i vježbaju za športske igre umirovljenika. 
Posebno je poradila na prepoznatljivosti umirovljenika na natjecanjima nabavkom opreme i majica s logom udruge i Općine. Uz aktivnosti u MO Zaveščak, aktivno se uključila i u snimanje video spota za pjesmu Selnica. Više puta godišnje organizira i uređenja okoliša kapelice u Zaveščaku  te svih ostalih javnih površina Općine Selnica.
Aktivna je članica Crvenog križa na županijskom nivou kao i članica Udruge Ovršni i Udruge  Vukanovčar.
Uz predaju priznanja, načelnik općine Ervin Vičević, Dragici je poželio  još puno uspjeha u mnogobrojim aktivnostima i uz to dobru kondiciju.
Bosiljka Oletić
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*