medjimurjepress@gmail.com

Priopćenje: Pronevjera novca u općini Pribislavec

PRIOPĆENJE

Potaknuti nedavnim događajima smatramo da i SDP općine Pribislavec treba reagirati i iznijeti svoje viđenje ove situacije. U posljednje vrijeme naša je općina puno u medijima, na žalost ne po dobromu, već po lošem. Suživot s pripadnicima romske nacionalne manjine, kriza vlasti, nefunkcioniranje Općinskog vijeća, pronevjera novca, i stoga s pravom sa zabrinutošću i pozornošću pratimo situaciju te smo šokirani činjenicom što se to događa. Dok traje istraga, ne želimo izlaziti sa zaključcima, no smatramo da bi bilo moralno da načelnica u najmanju ruku stavi mandat u mirovanje ili da ostavku na svoju dužnost.

Rasplet situacije vezano uz nestanak (krađu) ogromne količine novca, moguć je samo na dva načina, prvi da je načelnica sve to znala, a to ne treba posebno komentirati, a drugi da nije, što onda postavlja pitanje njezine sposobnosti da upravlja općinom i proračunom.

Pozivamo načelnicu da postupi odgovorno i moralno te na sebe preuzme odgovornost za ovaj slučaj, bez obzira na njeno znanje. To je, vjerujemo da govorimo u ime velike većine mještana Pribislavca, jedino ispravno!

Vijećnici SDP-a općine Pribislavec

Sanja Mavrin Nenad Pintarić

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*