medjimurjepress@gmail.com

Položeni vijenci i zapaljene svijeće kod središnjeg križa na Gradskom groblju u Mihovljanu

U prigodi blagdana Svih Svetih i Dušnog dana, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod središnjeg križa na Gradskom groblju u Mihovljanu.

Izaslanstva Ministarstva obrane predvođena voditeljem područnog odsjeka za obranu Vladom HranjecomMinistarstva branitelja predvođena voditeljem Odsjeka za branitelje Ureda državne uprave u Međimurskoj županiji Franjom Kovačićem, Policijske uprave Međimurske sa načelnikom Ivanom Sokačem uz nazočnost brojnih predstavnika udruga proisteklih iz Domovinskog rata, u zajedničkoj molitvi odana je počast hrvatskim braniteljima i svim preminulima iz Međimurja.

Vijence su položili i svijeće zapalili izaslanstva Međimurske županije predvođena županom Matijom PosavcemSkupštine Međimurske županije sa predsjednikom Mladenom Novakom i grada Čakovca predvođena gradonačelnikom Stjepanom Kovačem.

Ususret blagdanu Svih Svetih na ovaj način pokazujemo zahvalnost i poštovanje svim sugrađanima koji nisu više s nama a koji su tijekom svog života ostavili veliki trag. S posebnim pijetetom prisjećamo  se naših branitelja koji imaju posebno mjesto u našim srcima i u našim životima. Hvala im na svemu, neka im je vječna hvala i slava.“, kazao je župan.

Molitvu je kod središnjeg križa predvodio gvardijan Franjevačkog samostana u Čakovcu, fra Željko Železnjak, dok će sveta misa zadušnica biti služena na Dušni dan u 02. studenoga 2019.  u 09:00 sati u župnoj crkvi Sv. Nikole Biskupa u Čakovcu.

(mk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*