Potpisan Sporazum o financiranju udruga umirovljenika

U utorak 24.srpnja u Maloj vijećnici, Međimurske županije održana je konferencija za medije vezano uz dobivena bespovratna EU sredstva za projekt “Impuls za 54+” čiji je nositelj Međimurska županija, a partneri Kulturno umjetničko društvo Mura, Matica umirovljenika Međimurske županije i Knjižnica „Nikola Zrinski“ Čakovec.

Tom prilikom župan Međimurske županije Matija Posavec potpisao je Sporazume o financiranju sa Maticeom umirovljenika Međimurske županije, Savezom udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije te Udrugom umirovljenika Prelog, a s ciljem podrške aktivnostima ljudima treće životne dobi na području Međimurske županije.

Kako je predstavljeno, od 120 kandidatura za bespovratna sredstva za kulturno-zabavne i sportske aktivnosti umirovljenika, odabrano je njih 40, među kojima je i Međimurska županija. Uz dobivena sredstva, županija i na druge direktne i indirektne načine pomaže umirovljenicima u Međimurju u svim njihovim aktivnostima, o čemu su govorili čelnici udruga, istaknuvši vrijednost koja ima se posvećuje, a posebno apostrofirajući  susretljivost župana Matije Posavca.

(r)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*