Potpisan ugovor za novih 10,3 milijuna kuna iz EU fondova

U ponedjeljak, 16. srpnja 2018. godine, u Rastokama, Slunju, upriličeno je svečano potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Med dvemi vodami“, prijavljenog na Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Promicanje održivog razvoja prirodne baštine“.

Ugovor su potpisali ministrica Regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac i ravnatelj Javne ustanove za prirodu Međimurske županije Siniša Golub, uz nazočnost župana Međimurske županije Matije Posavca, koordinatorice projekta iz REDEA-e Petre Pavičić i stručnog suradnika Javne ustanove Zorana Šardija, ravnatelja Središnje Agencije za ugovaranje i financiranje EU projekata Tomislava Petrica i pomoćnika ministrice MRRFEU Dragana Jelića.

Projekt Med dvema vodami“, ukupne je vrijednosti više od 12 milijuna kuna koje u 85% financiraju fondovi EU, a ostatak financira Međimurska županija.

Projektom će se rekonstruirati prostori Javne ustanove u Križovcu, „Matulov grunt“ u Frkanovcu i urediti Ekoturistička staza „Svetomartinska Mura“.

Pojedinosti o značaju i sadržaju samog projekta biti će predstavljene na konferenciji za novinare ove srijede, 18. srpnja 2018. godine.

(mk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*