Potpisana 4.faza Ugovora o izvođenju radova na Domu zdravlja

Danas, 02. lipnja 2017. godine u ravnateljstvu Doma zdravlja Čakovec, održano je potpisivanje Ugovora o izvođenju radova na izgradnji objekta Doma zdravlja u Čakovcu.  Potpis je to na 4.fazu gradnje.

Na potpisivanju ugovora kao i konferenciji za novinare prisustvovali su  župan Međimurske županije Matija Posavec, ravnatelj Doma zdravlja dr. Branko Vrčić, te direktor tvrtke Đurkin, Zlatko Đurkin, ispred izvođača radova. Ovoj fazi pred završetak same izgradnje objekta nazočili su i Goran Gotal, dipl.iur pročelnik u županiji, Branko Sušec, pročelnik društvenih djelatnosti te Dr. sc. Sonja Tošić – Grlač iz Odsjeka za zdravstvo, socijalnu zaštitu i nacionalne manjine.

Dr. Branko Vrčić naglasio je kako se radi o vrijednosti radova u visini 9,2 milijuna kuna s PDV-om, a sredstva su osigurana iz županije, decentraliziranih sredstva, same Županijske bolnice. Kraj ove 4. faze očekuje se koncem studenog ove godine. U planu je da se dogodine završi kompletan projekt Doma zdravlja. Kao što je poznato ranije, imati će 31 ordinaciju. Svi liječnici i sestre će imati funkcionalni prostor.

Posavec, Vrkić, Đurkin

Župan Posavec naglasio je da je kako je ovo najskuplja faza izgradnje Doma zdravlja, a da slijedeće godine očekuje opremanje cijelog objekta. Tako će se dići primarna zdravstvena zaštita kao i sekundarna, što je velika investicija i ulaganje u zdravstvenu zaštitu žitelja Međimurja.

(r)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*