Potpisani ugovori za projekte udruga iz područja poljoprivrede

Župan Međimurske županije Matija Posavec, potpisao je danas će 7 ugovora o dodjeli financijskih sredstava ukupne visine 110.400 kuna sa predsjednicima udruga kojima su odobrena sredstva za projekte u poljoprivredi.

Dodijeljena sredstva rezultat su provedenog „Javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga iz područja poljoprivrede“.

Dobitnici potpora su: 

UDRUGA PČELARA AGACIJA

UDRUGA PČELARA NEKTAR

UDRUGA MEĐIMURSKI KONJARI

UDRUGA ZA  ORGANIZACIJU NATJECANJE ORAČA

BIO ETNO PRELOG

UDRUGA VINARA HORTUS CROATIA

UDRUGA OSNIVAČA SVINJA MEĐIMURJA

  • Zadovoljstvo nam je da danas pomažemo u unapređenju poljoprivrede kao važnom segmentu naše županije. U tom kontekstu tematski smo išli u natječaj, sve u nastojanju da što više potaknemo poljoprivrednu proizvodnju, naglasio je župan Matija Posavec i dodao kako se uskoro kreće i u natječaj za potpore male vrijednosti.
  • Josip Grivec zamjenik župana, ujedno predsjednik Povjerenstva, zahvalio se predstavnicima udrugama koje su se javili na natječaj, a ujedno i promoviraju Međimurje. Ovo je mala pomoć, ali puno znači i vjerujem da motivira poljoprivredne udruge. Nadovezao se Darko Radanović pročelnik Upravnog odjel za gospodarske djelatnosti županije, naglasivši značajan doprinos koji daje županija u poticaju kvalitetne poljoprivredne i ekološke proizvodnje u  Međimurju.
  • U ime današnjih potpisnika zahvalio se Željko Trupković koji se bavi pčelarstvom. 

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*