medjimurjepress@gmail.com

Sandra Herman: “Esmeralda ti si za nas već pobjednica”

Zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman danas je ugostila Miss Međimurja Esmeraldu Slaviček neposredno prije puta u Mali Lošinj, gdje će se po 27. puta održati finalni izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

-Tijekom izbora Miss Međimurja u Prelogu, volontiranja na Odjelu Pedijatrije ŽB Čakovec, priprema u Topuskom, brojnih kvalitetnih propagandnih filmova koje si snimila na društvenim mrežama, pratili smo sve tvoje aktivnosti i s ponosom možemo reći kako smo se uvjerili da su tvoje kvalitete kao osobe izuzetne. Puno talenta, kreativnosti, komunikacije, kojom si potvrdila svoje sudjelovanje u ovom prestižnom natjecanju ljepote, daju nam za pravo da ćeš u finalu dostojno prezentirati našu županiju. Ponosni smo da si odlična studentica  psihologije na 4 godini Hrvatskog Katoličkog sveučilišta i želimo ti daljnje uspjehe na svim poljima – rekla je Sandra Herman.

U neposrednom srdačnom razgovoru, Esmeralda se zahvalila na prijemu i dobrim željama, rekavši da je na pripremama u svim kategorijama osvajala bodove, drugim i trećim mjestima, da su je ostale djevojke proglasile najsimpatičnijom djevojkom, da je izuzetno motivirana i da neće sigurno razočarati svoje navijače koji, kako je najavila, dolaze u Mali Lošinj.

Poželimo našoj preloškoj ljepotici svu sreću u finalu i još sretniji povratak.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*