Učenici OŠ Pribislavec posjetili Međimursku županiju

Veliku vijećnicu ovoga su puta umjesto vijećnika Skupštine okupirali osnovnoškolci iz Osnovne škole Pribislavec u okviru terenske nastave, naši budući intelektualci, akademski građani, a tko zna možda i nasljednici predstavnika lokalne vlasti.

U pratnji svojih učiteljica i mentorica  sustavno provode terenski dio nastave kao oblik odgojno obrazovnog procesa kako bi teoriju naučenu na satovima primijenili u razgovoru sa domaćinima i sugovornicima, sa zamjenicom župana Međimurske županije Sandrom Herman i višom stručnom suradnicom za društvene djelatnosti u Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu i šport Dijanom Pahek.

Na mnogobrojna pitanja postavljenih od strane mališana, predstavnici županije su jedva stigli na sve odgovoriti. “Kad će nam biti završena škola, hoćemo li imati školske ormariće, što znači biti na vlasti, je li vam teško raditi vaš posao, što znači grb naše županije, tko dolazi u vijećnicu…“, samo su bila neka od zanimljivih pitanja malih školaraca prilikom njihovog županijskog druženja.

Sam kraj zanimljivog druženja s učenicima, obilježilo je prigodno čašćenje i veselo zajedničko fotografiranje.

(S.Horvat)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*