Ugovori vrijedni preko 3 milijuna kuna

U Međimurskoj županiji potpisana su dva značajna ugovora koja će konačno definirati završetak jednog od kapitalnih projekata u obrazovanju Međimurja. Riječ je o završetku dogradnje Osnovne škole sa šest novih učionica i izgradnje školske sportske dvorane u Orehovici.

Ugovore o građevinskim radovima potpisali su župan Međimurske županije Matija Posavec i predstavnik izvođača radova, odabranog javnim natječajem, Božo Žvorc, direktor poduzeća „Međimurje PMP“ d.o.o. Vrijednost ugovora je 1 897 812,50 kuna sa PDV-om a uključuje završne radove i radove vanjskog uređenja, građevinsko obrtničke radove te radove na ugradnji vertikalno podizne platforme.

Drugi Ugovor vezan je uz unutarnje opremanje sportske dvorane u Orehovici koji je župan Posavec potpisao je sa predstavnikom izvođača, Đurom Belom iz poduzeća „Brid extra“d.o.o. iz Čakovca. Vrijednost Ugovora je 1 181 455,00 kuna a uključuje nabavku kompletne sportske opreme.

Prilikom potpisivanja Ugovora, župan Posavec naglasio je kako mu je drago da i ovaj posao rade međimurske tvrtke te izrazio nadu da će svi radovi biti obavljeni u zadanim rokovima i kvalitetno kako bi se konačno nakon niza godina funkcionalna sportska dvorana i nekoliko novih učionica predali na korištenje učenicima, djelatnicima i mještanima Orehovice. Uz ove Ugovore školi osiguravamo novih 6 učionica s kojima se može krenuti u jednosmjensku nastavu i sportsku dvoranu, koju osim najmlađih željno iščekuju i svi mještani, članovi klubova, udruga i ostali koji gravitiraju tom području“, napomenuo je Posavec.

(mk)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*