Uspješno organiziran 1. Dan Pikača

Cjelodnevno  događanje ove subote održalo  se na mjestu budućeg Parka Pikač, uz glavnu prometnicu Zebanec Selo – Selnica, točnije na parceli na kojoj je instalacija Pikača

PIKAČ PONOVNO STOJI U SVOJ SVOJOJ VELIČINI NA ULASKU U SELNICU

Dan je započet dječjim kreativnim radionicama, točnije u 10:00 sati. Radionice su voditi Likovna udruga Izvor te Udruga tjelesnih invalida Međimurja. Djeca su izrađivati Pikača raznim likovnim tehnikama, a voditelji iz Udruge tjelesnih invalida Međimurja  izrađivao je Pikača keramičarskim tehnikama. Za svu djecu osigurani su klipići i sokovi, a svi sudionici na poklon su dobiti i majice s logom Pikača.

Od 13:00 sati započelo je namatanjem Pikača, što je bio  zahtjevan posao. Za to vrijeme pripremao se bograč (preko 200 porcija), koji se podijelio svim posjetiteljima.

U popodnevnim satima održao se kratki kulturno – umjetnički program KUD-a Selnica, dok se večernja zabava nastavlja uz Grupu Acord.

Posebno iznađenje  bilo je vađenje osvježivača zraka poznatog kreatora parfema Dejana Levačića.

Glavni pokrovitelji manifestacije bili su Međimurska županija, Turistička zajednica Međimurja i Općina Selnica, uz želju da se nađu već slijedeće godine.

(e.v.) (r.d.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*