Župan i predsjednik Skupštine Međimurje županije poželjeli uspjeh Pauli Percač

Samo nekoliko dana prije odlaska na finalno natjecanje Miss Hrvatske, međimursku predstavnicu lijepu Paulu Percač u pratnji roditelja primili su župan Matija Posavec i predsjednik Skupštine Međimurske županije Mladen Novak te joj poželjeli dobar nastup, promociju Međimurja, ali i uspjeh na predstojećem izboru.Paula u pratnji roditelja kod župana Matije Posavca i predsjenika Skupštine Međimurske župnije Mladena Novaka

U neposrednom i ugodnom razgovoru, župan Posavec interesirao se o samom izboru, prisjetio se jedine pobjednice u 25 godina izbora Ivane Žnidarić iz Međimurja te napomenuo kako je trenutak da uz sve uspjehe Međimurske županije zabilježimo još jedan. Čestitao je Pauli na promociji Međimurja, njenom odličnom uspjehu na pripremama u Vinkovcima. Podržavajući humanitarni projekt Direkcije izbora Miss Hrvatske pod nazivom „Njegujmo život„ s udrugom Debra, uručio je Pauli ručno rađeni “međimurski ceker” s monografijom Međimurja koji će se donirati i licitirati na humanitarnom balu.

Paula Percač naglasila je kako je zadivljena organizacijom izbora, odnosom Direkcije prema djevojkama, što je posebno došlo do izražaja na pripremama u Vinkovcima. Posebno je naglasila suradnju s ostalim djevojkama, prijateljstva, koja su nemjerljiva. Rekla je kako joj je to jedno veliko životno iskustvo, kako daje sve od sebe i da ni u jednom trenutku nije požalila što se prijavila na izbor. Istakla je odličnu organizaciju i u hotelu Panorama u Prelogu, trenutak u kojem je postala Miss Međimurja. Nadasve se zahvalila roditeljima koji su joj  velika podrška.

Buduća stomatologinja, 20-godišnja Paula obećala je županu i predsjedniku Skupštine kako nakon diplome želi ostati u Međimurju što ih je posebno obradovalo, pogotovo jer u toj struci nedostaje kadrova.

Zajedničkom fotografijom i uz sretan put na finale, uz očekivanje dobrog rezultata, Paula Percač ispraćena je od čelnih ljudi Međimurske županije. 

(rd)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*