Međimurje Press
Policija

Info Pu međimurske za četvrtak, 25. srpnja 2024. godine

Muškarac (28) narušavao javni red i mir puštanjem glasne glazbe

Čakovečki policajci oduzeli su zvučnik od 28-godišnjaka te ga uhitili i priveli u policijsku postaju

Jučer, 25. srpnja u 3 sata i 30 minuta nakon ponoći u Pribislavcu, Ulici Miroslava Krleže, pod utjecajem alkohola javni red i mir narušavao je 28-godišnjak, tako što je na ulici putem prijesnog zvučnika puštao glasnu glazbu.

Čakovečki policajci oduzeli su zvučnik od 28-godišnjaka te ga uhitili i priveli u policijsku postaju.

Protiv 28-godišnjaka zbog počinjenja prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Upravljao biciklom pod utjecajem alkohola te izazvao prometnu nesreću

Ozlijeđeni biciklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati

Foto: Ilustracija

Jučer, 25. srpnja nešto prije 17 sati na prometnici između Orehovice i Šemovca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 32-godišnji biciklist.

Pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,44 g/kg, 32-godišnji biciklist upravljao je biciklističkom trakom uz lijevi rub kolnika županijske ceste iz smjera Orehovice u smjeru Šemovca. U jednom trenutku zbog umanjene stabilnosti bicikla, pošto je u vrećici na upravljaču prevozio razne stvari, s biciklističke trake prešao preko obje prometne trake, gdje je uz rub kolnika prevrnuo i pao s bicikla.

Ozlijeđeni biciklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 32-godišnjak sankcionirat će se novčanom kaznom.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja