Međimurje Press
Sport+

Održana 11. sjednica Izvršnog odbora MNS-a

Dana 26. siječnja 2023. godine na Gradskim bazenima „Marija Ružić“ u Čakovcu održana je 11. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza. Nakon usvajanja zapisnika s posljednje održane sjednice, uslijedila je rasprava po točkama dnevnog reda.

Usvojen je Pravilnik o kriterijima za vrednovanje nositelja kvalitete seniora i mlađih uzrasta. Na temelju usvojenog Pravilnika zatim je donijeta odluka da je nositelj kvalitete za 2023. godinu u kategoriji seniora NK Međimurje Čakovec, sudionik SuperSport Druge nogometne lige, a isti je klub nositelj kvalitete i za mlađe uzraste.

Usvojeni su prijedlozi članarina za 2023. godinu za trenere, suce, delegate i igrače svih nogometnih liga. Donijeta je odluka da će se plenum klubova za sve međimurske nogometne lige pred početak proljetnog dijela prvenstva održati 24. veljače.

Usvojen je i prijedlog Udruge nogometnih delegata MNS-a prema kojem će delegiranje delegata nadalje vršiti tročlana Komisija za određivanje delegata u sastavu Davor Drvenkar (predsjednik), Nikola Toplek, Željko Kovačić (članovi).

Na kraju sjednice članovi Izvršnog odbora osvrnuli su se na „Dan međimurskog nogometa“ te izrazili zadovoljstvo time kako je cijeli događaj bio medijski popraćen, a pohvale za organizaciju stigle su i iz Hrvatskog nogometnog saveza.

MNS

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja