Međimurje Press
Sport+

Održana 4. sjednica Izvršnog odbora MNS-a!

U prostorijama čakovečkih Gradskih bazena “Marija Ružić” 31. ožujka održana je 4. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza kojoj je nazočilo svih 13 članova. Predsjednik MNS-a Kristijan Antolović, ujedno i predsjednik Komisije za marketing, podnio je izvješće o održanoj sjednici spomenute komisije

U izvješću je prezentiran okvirni nacrt marketinškog plana Saveza u narednom razdoblju, prilikom čega je Antolović istaknuo želju da prvi i drugi stupanj Međimurskih nogometnih liga ima svoje sponzore. S obzirom na popularnost nogometa, broj utakmica koje se odigravaju svaki vikend, te njihov broj sudionika i gledatelja smatra se da će potencijalni sponzori suradnju ocijeniti obostrano korisnom.

Nenad Novak, predsjednik Komisije za statut, iznio je i prezentirao izmjene i dopune Statuta Međimurskog nogometnog saveza. Rasprava se vodila oko članka 32. koji se odnosi na broj glasova pojedinog zastupnika, a konačni prijedlog svih izmjena i dopuna Statuta trebao bi se usvojiti na Skupštini koja se predviđa održati u svibnju.

Komisija za odnose s javnošću predstavila je članovima Izvršnog odbora novu redizajniranu internetsku stranicu MNS-a koja kao glavnu novinu sadržava sve nogometne lige kojima rukovodi MNS i koje se automatski ažuriraju preko sustava COMET. Izvršni odbor prihvatio je u članstvo Saveza novi klub – ŽNK NŠ Međimurje-Čakovec, te su donijete odluke kojima će se donacijama pomoći HNK Mitnica iz Vukovara u izgradnji igrališta te NK Šenkovec u nabavci opreme.

Saša Grkavac prezentirao je prvi regionalni Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID koji će se graditi u Pribislavcu. Predviđeno je da Kup Međimurskog nogometnog saveza u natjecateljskoj sezoni 2022/23. nosi naziv Kup za 1000 dana djetinjstva, čime bi se uz razne donacije pomoglo u izgradnji ovog Centra.

Prihvaćeni su novi delegati, Goran Tomašić iz Pribislavca i Predrag Fodor iz Čakovca. Zanimljivo je krenulo i u novoj natjecateljskoj polusezoni u kojoj se od petka pa do ponedjeljka odigra 75 utakmica u svim kategorijama.

MNS

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja