Međimurje Press
Sport+

Prvomajska biciklijada prošla ulicama Preloga!

Petstotinjak biciklista, malih i velikih, prošlo je 28 kilometara dugu Prvomajsku biciklijadu, u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga.

Ruta Prvomajske biciklijade prošla je gotovo svim naseljima Grada Preloga, a biciklisti su krenuli sa Trga sv. Jakoba u Prelogu. Osvježenje je bilo pripremljeno na prostoru Lovačkog društva Fazan Draškovec, a cilj i druženje na prostoru Sportsko rekreacijske zone Marina Prelog. Na cilju je sve bicikliste i posjetitelje Marine, dočekao tradicionalni grah, uz odličnu glazbu banda Dobre vibracije.

Na prostoru Marine Prelog bila je postavljena i izložba slika Lidije Jelene Jurčec, a izložbu je s nekoliko prigodnih riječi otvorio gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek. Kolonu biciklista okupljenih na Prvomajskoj biciklijadi predvodio je jedan od automobila sudionika automobilističke utrke Fletni i Stekli, koja će se u Prelogu održati 7. svibnja. Bicikliste su pratili i članovi Moto kluba Ren Ban te djelatnici Policijske postaje Prelog Policijske uprave međimurske.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja