Međimurje Press
Policija

Policijska uprava međimurska obilježila blagdan Svih svetih

Povodom blagdana Svih svetih kod spomen zida poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na čakovečkom Gradskom groblju u Mihovljanu, načelnik Policijske uprave međimurske s najbližim suradnicima položio vijence i zapalio svijeće

U ponedjeljak, 31. listopada 2022. godine, u prijepodnevnim satima, na čakovečkom Gradskom groblju u Mihovljanu, kod Spomen obilježja poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu  u skladu s tradicijom obilježavanja blagdana Svih svetih zajedničko izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova odnosno Policijske uprave međimurske na čelu s načelnikom policijske uprave Ivanom Sokačem i najužim rukovodstvom policijske uprave, Ministarstva obrane, Ministarstva hrvatskih branitelja,  predstavnika udruga proisteklih iz Domovinskog rata Međimurske županije, Međimurske županije i Grada Čakovca polaganjem vijenca i paljenjem svijeća odala je počast svim nestalim i poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu i civilnim žrtvama Domovinskog rata.

Blagoslovnu zahvalnu molitvu predvodio je policijski kapelan vlč. Vjekoslav Vidaček.

Danas, 2. studenoga 2022. godine, u 9 sati na Dušni dan u župnoj crkvi Sv. Nikole biskupa u Čakovcu za sve poginule hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i civilne žrtve Domovinskog rata, u nazočnosti mnogobrojnih vjernika i djelatnika Policijske uprave međimurske te članova obitelji poginulih i nestalih policijskih službenika Policijske uprave međimurske, održana je misa zadušnica koju je predvodio gvardijan fra. Josip Grubišić uz koncelebraciju (suslavlje) Josipa Horvata i policijskog kapelana vlč Vjekoslava Vidačeka.

Foto: Pu međimurska

(rg)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja