Međimurje Press
NekategoriziranoPolitika i društvoŽupanija

Svoju službenu kandidaturu za župana Međimurske županije u subotu će objelodaniti Mladen Novak!

SOCIJALDEMOKRACIJA U MEĐIMURJU NIJE MRTVA!

Iako preko 25 godina u SDP-u i do skora predsjednik županijskog SDP-a, kandidat za župana Mladen Novak ulazi kao nezavisni. Ne slučajno, jer okolnosti koje su se događale posljednjih mjeseci i veliki broj nezadovoljnika u toj stranci, iniciralo je da socijaldemokrati u Međimurju bez portfelja, istaknu svog kandidata.

Nedopustivo je da najjača stranka u Međimurju nakon 30 godina nema svog kandidata za župana – rekao nam je Novak. Ja živim socijaldemokraciju i vjerujem da vođenje županije Međimurci ne mogu prepustiti nekome drugome, ponajprije onima koji svoj interes ostvaruju preko HDZ-a.

Mladen Novak iskusan je političar, godinama predsjednik Skupštine Međimurske županije i upoznat sa svim projektima i funkcioniranjem lokalne uprave i samouprave. Bio je dugogodišnji suradnik s donedavnim županom Matijom Posavcem za čiji rad ima samo pohvale, iako su nekoliko puta došli u konfrontaciju. Isto tako  smatra da nije pravi trenutak da se bivši župan kandidira jer bi to značilo najvjerojatnije novi izbori u kratkom vremenu.

(rd)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja