Međimurje Press
Političke strankeVijesti

HDZ na današnjoj pressici predstavio kandidata za župana 2025. godine Ljubomira Kolareka!

Darko Horvat predsjednik ŽO HDZ-a na današnjoj press konferenciji na iznenađenje novinara, predstavio je kandidata na redovitim lokalnim izborima u Međimurju za 2025.godinu. To će biti Ljubomir Kolarek, gradonačelnik Preloga koji je dobio puno povjerenje građana grada Preloga u posljednjih desetak godina i zato što način kako on radi i gradi kao želimo preslikati na cijelo Međimurje.

Sadašnji izvanredni izbori u trenutnom okruženju niti su poželjni niti su provocirani od strane HDZ-a i punu odgovornost i za cijenu koju će platiti građani Međimurja snosi netko tko je do ovoga doveo. Netko tko je danas okrivljenik i bez obzira da li će se pojaviti u sadašnjoj izbornoj utakmici, bez obzira da li će je dobiti ili izgubiti do trenutka dok pravosudni sustav ne veli svoju zadnju riječ, sa nepravomoćnom i pravomoćnom presudom. Do tog trenutaka mi u političku borbu s okrivljenikom ne idemo, čovjekom koji je priznao svoje djelo.

Okrivljenik je taj koji je postao pravo oličenje onoga za što je optuživao HDZ. I ako želi uči u utakmicu sa svojim političkim satelitima i unaprijed dogovorenim zečevima koji će utakmicu odraditi za njega – Zver i Novak, neke velike razlike među njima ne vidim.

Međimursku javnost smo informirali o svim insinuacijama koje smo, ili čak nismo imali vjerodostojne informacije, kako se u institucijama Međimurske županije događa korupcija. Radili smo to u prostorima ili na županijskim Skupštinama, ne znajući tada da se ta korupcija događa dvije prostorije dalje od tog mjesta.

Vjerujem u institucije države koja će  ovu političku kaljužu u koju nas je doveo bivši župan razbistriti i da ćemo za tri godine pripremit našeg kandidata i siguran sam da za te tri godine na redovnim izborima imamo šanse za pobjedu – konstatirao je Horvat.

Napomenimo na kraju, da HDZ na ovim izvanrednim izborima neće podržati ni jednog kandidata!

(rd)

 

 

Vezani članci

1 komentar

Posavec Goran 12. studenoga 2021 at 6:47

Jedva cekamo kandidata iz HDZa Nekak mi to vlece na prvoaprilsku salu Uspjeli ste pokrati i unistiti Hrvatsku ali Medjimurje necete

Odgovor

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja