Međimurje Press
Fotografije

Budi navijač, a ne razbijač!

Ministar Božinović se rasplesao uz djecu sportaše!

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar unutarnjih poslova dr.sc. Davor Božinović, kao izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske, posjetio je Međimursku županiju i grad Prelog te svečano otvorio 24. Plazma Sportske igre mladih.

Ministar Božinović srdačno je pozdravio sve okupljene posjetitelje, organizatore i sudionike u ime predsjednika hrvatske Vlade, gospodina Andreja Plenkovića i svoje vlastito.
Uz čestitku organizatorima na pokretanju Sportskih igara mladih, poručio je: „Treći put sam u prilici sudjelovati na ovoj fenomenalnoj europskoj amaterskoj sportskoj manifestaciji, namijenjenoj našoj najvećoj vrijednosti – djeci. No, moram vam priznati da me ovogodišnje otvaranje Sportskih igara mladih veseli posebno i na drugačiji način nego dosad. Naš današnji susret potvrda je da smo posao upravljanja krizom izazvanom pojavom novog korona virusa odradili uspješno! To je važno nama odraslima, ali baš zato što smo mi znali biti odgovorni kada je bilo najpotrebnije, omogućili smo da se vi danas možete družiti, radovati, igrati i veseliti …. a vjerujte, to nam je važnije od svega.“

(rg)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja