Međimurje Press
GlazbaShowtime

Veličanstveni Mali MEF u Centru za kulturu Čakovec!

Uz odličan uvod voditelja Davora Dokleju, prisustvovali smo večeras vrhunskom izdanju 17. Dječjeg festivala u čakovečkom Centru za kulturu. U tih 17 godina po prvi puta klinci i klinceze pjevali su u dvorani, za razliku od dosadašnjih vanjskih prostora.

Gromoglasna publika svakom je izvođaču dala punu podršku uz ovacije. A imali smo čuti od 13 autorskih pjesama, sjajne vokale i gostiju koji su oduševili. Među njima desetogodišnja Dina Dobošić, prošlogodišnja pobjednica Dorotea Prosnik, Kristina Gita Kavran, Plesni studio Teuta i Svetomartinske mažoretkinje.

Svoje nove dječje skladbe izvela je Kim Verson naglasivši kako svima čestita na hrabrosti jer i ona je nastupala na mnogi dječjim festivalima kao jedanaestogodišnjakinja.

GRAND PRIX ove godine osvojila je nenadmašna desetogodišnja Mia Ištvanić iz Zagreba. nagradu za najbolji scenski nastup Eva Brumen Košar iz Slovenije, za najbolji tekst Lorena Ratković iz Varaždinskih Toplica, za najbolji aranžman Karla Balog iz Zagreba, a za interpretaciju Alina Lipovščak iz Slovenije.

Sat i četrdeset minuta za 300 gledatelja preletjelo je u dinamici i trenutku i svima će ova večer ostati u trajnom sjećanju.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja