Međimurje Press
Showtime

VESNA PISAROVIĆ – Vrijeme je za veliki koncert, jako, jako sam sretna, spremnija sam nego ikad!

Malo je glazbenika na domaćoj sceni koji izazivaju euforiju kod publike kao što to radi omiljena Vesna Pisarović, koja je danas putem bravo! radija posebno razveselila svoje obožavatelje.

Ne mogu vam opisati koliko sam sretna jer najavljujem svoju prvu zagrebačku Arenu 26travnja 2025. čak mi zvuči i malo nestvarno. Uvjerena sam da ćemo se jako dobro zabaviti. Vrlo sam profesionalna i brižna oko detalja, već sam pomalo ušla u pripreme… Jako, jako se veselim.

Nakon godina pauze i niza uspješnih koncerata diljem Hrvatske, Vesna stiže u Arenu Zagreb kako bi priredila spektakl starim, ali i novim obožavateljima, koji će imati prilike uživati u bezvremenskim hitovima poput Dolje na koljena, Da znaš, Jutro donosi kraj, Sasvim sigurna, Neka ljudi govore, Da sutra umrem,…

Osim uspješnica s njezinih albuma pop-glazbe, Vesna je obećala vrhunsku produkciju, zanimljive goste, ali i glazbena iznenađenja.

Radi se novi album, samo to radim, snimam, mijenjam, izbacujem, dodajem, prvi singl izlazi ove jeseni! Volim pjevati o stvarnim ljudima i situacijama, svojim ili poznanika. Spremnija sam nego ikada, da možda sve iznesem na novi, zreliji i bolji način nego ranije. Publika je sve brojnija, a moj bend i koncerti su također sve bolji i bolji. Kroz sav ovaj dugi period sam ‘skupljala’ glazbenike iz cijele Hrvatske, malo nam se problem okupiti, ali zato nam nije problem svirati i pjevati. Ja sam jedna sretnica i zaista mislim da je pravo vrijeme za veliki koncert. 

Njezine pjesme i glas već dva desetljeća povezuju generacije, prenose i bude iskrene emocije. Svi koji žele uživati i stvoriti uspomene za pamćenje svoje mjesto u zagrebačkoj Areni mogu osigurati putem bravo! aplikacije te na poveznici https://bravo.hr/koncerti/vesna-pisarovic-arena-zagreb/

FOTO STUDIO GOSTOVANJE: Gordan Svilar/bravo!

PR

BRAVO PRESS

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja