Međimurje Press
Sport+

ČETVRTO IZDANJE POZOJ HANDBALL CUPA OD 22. DO 25. KOLOVOZA

Međimurje će od četvrtka, 22. do  nedjelje, 25. kolovoza ponovo biti u znaku rukometa. Sada već tradicionalna manifestacija Pozoj Handball Cup u Međimurju će i ove godine okupiti nekoliko tisuća mladih rukometaša i rukometašica uzrasta od 10 do 17 godina iz svih dijelova Europe i svijeta.

Brojke pokazuju da će ovogodišnji turnir nadmašiti sva dosadašnja izdanja. Bilježimo strelovit porast sudionika iz inozemstva i to nas iznimno veseli. Uvjeren sam da ćemo i ove godine opravdati titulu manifestacije koja je zaslužna za ostvarenje najvećeg broja noćenja u Međimurju, ističe Davor Varga u ime glavnog organizatora Društva športske rekreacije Sportska subota. Partneri na projektu su Muški rukometni klub Čakovec i Ženski rukometni klub Zrinski, dok su podršku ovoj sportsko-turističkoj manifestaciji dali Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske, Međimurska županija, Grad Čakovec, Zajednica sportskih udruga i saveza Međimurske županije, Zajednica sportskih udruga grada Čakovca, Turistička zajednica Međimurske županije i brojnih sponzora.

Uz centralnu dvoranu Graditeljske škole Čakovec, utakmice će se paralelno odigravati u još pet  sportskih objekata diljem Međimurja i to u balon-dvorani kod Učiteljskog fakulteta u Čakovcu, dvorani II. osnovne škole Čakovec te sportskoj dvorani u Prelogu, Donjem Kraljevcu i Maloj Subotici.

-Osim sporta, dio programa je posvećen i edukativnim aktivnostima za djecu i mlade koje će se realizirati u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije i Policijskom upravom međimurskom. Pripremili smo i bogatu gastronomsku ponudu i dodatne sadržaje, stoga pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu podržati mlade rukometaše u što većem broju, poručio je Varga.

Andreja Šmitran

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja